Drottning Lovisa Ulrikas döttrar

Det är den till synes omöjliga titeln på en bok av Björn Rosendal som beräknas utkomma under våren på Leoniderna förlag. Det var resultatet av seriös forskning som presenterades 1998. Ett slags grävande journalistik i det förflutna där det gäller att liksom arkeologen kunna gräva på rätt plats intill den dolda sanningen.

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Måna Skärrholk » Björnen som inte var björn:  ”Äntligen har jag hittat den! Jag kommer ihåg historen så väldigt bra och jag äls..”

  • Kix » Vargen och Rödluvan:  ”Tummen upp!”

  • Mikael » Negligerad skattebetalare:  ”Det framgår ju tydligt att det är Skattebetalarnas förening som avses vidare fic..”

  • Jo Gylling » Underbara illustrationer:  ”Jag minns vingmöss och kattelände från när jag var liten. Jag älskade den. Har f..”

  • Ulla-Britt » En dröm om mormor:  ”Åh, en sån fin dröm, jag blev nästan avundsjuk men samtidigt glad att drömde så...”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln