På gång på hemsidan

Leonidernas hemsida håller på att uppdateras; den ska få utvecklat innehåll men fortfarande vara lättmanövrerad. Vi kan kalla det att den är lite grann under ständig uppdatering eftersom hemsidans webbansvarig (dvs. undertecknad) inte har järnkoll på hur man hanterar internetdjungeln. Det i kombination med en viss tidsbrist ger det hela en lätt touch av "mañana", även om det inte är riktigt meningen.

 

Det som ska utvecklas (och först och främst tillkomma) är sidan Idéfabriken. Här vill jag och Björn att det ska bli ett forum för diskussioner. Ambitionen är ett diskussionsforum med sin grund i den känslomässiga intelligensen, med allt vad många myllrande underkategorier det innebär. Kanske har du tagit del av en spännande föreläsning, läst en intressant artikel – eller en artikel du blev jättearg på – eller upptäckt en dikt som gav dig en fantastisk upplevelse, eller om du helt enkelt vill ge dig i kast med en diskussion som någon annan startat på Idéfabriken. Meningen är inte att det enbart ska bli en massa monologer (framför allt inte bara från mitt och Björns håll), utan just ett diskussionsforum där vi kan samtala om varandras reflektioner. Vi undanber oss oförskämda inlägg. Håller man inte med det någon skrivit är det bara bra – det är så intressanta diskussioner uppkommer. Det ska däremot skötas snyggt och artigt, annars har det ingen plats här.

 

Det är alltså vad som är på gång här på hemsidan, men det är som sagt en pågående process.

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Måna Skärrholk » Björnen som inte var björn:  ”Äntligen har jag hittat den! Jag kommer ihåg historen så väldigt bra och jag äls..”

  • Kix » Vargen och Rödluvan:  ”Tummen upp!”

  • Mikael » Negligerad skattebetalare:  ”Det framgår ju tydligt att det är Skattebetalarnas förening som avses vidare fic..”

  • Jo Gylling » Underbara illustrationer:  ”Jag minns vingmöss och kattelände från när jag var liten. Jag älskade den. Har f..”

  • Ulla-Britt » En dröm om mormor:  ”Åh, en sån fin dröm, jag blev nästan avundsjuk men samtidigt glad att drömde så...”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln