Tryckbar

Det här är en låt som envisas med att göra väldigt starkt intryck på mig. Den skrevs efter att sångerskans mormor/farmor gått bort efter en tids alzheimers. Även fast -tack och lov - ingen närstående drabbats av det går det att relatera till kärnan av låten och empatins kranar i kroppen vrids vidöppna i princip var gång jag lyssnar. Den knäckte mig på ett ljuvligt sätt de första gångerna jag hörde den. (Då var jag förvisso i ett ganska känsligt tillstånd.) Jag skulle gärna göra den live, men misstänker att jag skulle börja storgråta mitt bland folk. Man har sina knappar som utomstående ibland lätt kan trycka på.

 

Amy Macdonald 'Left that body long ago'

http://www.youtube.com/watch?v=QQoqHS7bxyw

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

-

Senaste kommentarer

  • Måna Skärrholk » Björnen som inte var björn:  ”Äntligen har jag hittat den! Jag kommer ihåg historen så väldigt bra och jag äls..”

  • Kix » Vargen och Rödluvan:  ”Tummen upp!”

  • Mikael » Negligerad skattebetalare:  ”Det framgår ju tydligt att det är Skattebetalarnas förening som avses vidare fic..”

  • Jo Gylling » Underbara illustrationer:  ”Jag minns vingmöss och kattelände från när jag var liten. Jag älskade den. Har f..”

  • Ulla-Britt » En dröm om mormor:  ”Åh, en sån fin dröm, jag blev nästan avundsjuk men samtidigt glad att drömde så...”

Bloggarkiv

Det finns inga inlägg i arkivet. Välj en källa med befintliga inlägg i Inställningar eller sätt igång och skriv ett.

Länkar

-

Etikettmoln