Cocillana etyfin

Jag hittade en gammal lapp i en väska när jag städade. Oerhört spännande, tyckte jag! Jag brukar anteckna namn på bra artister och låtar som jag hör när jag är ute och cirkulerar. Jag kände inte alls igen namnet, vilket gjorde det hela ytterligare lite mer spännande inför googlingen. Hade jag otur kunde det i och för sig vara någon smink- eller hårprodukt, men jag beslöt mig för att hoppas på det bästa.

 

Det var en hostmedicin. Antiklimax av rang. Men om ni känner av rethosta så här i kommande förkylningstider ska tydligen Cocillana etyfin vara bra...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

-

Senaste kommentarer

  • Måna Skärrholk » Björnen som inte var björn:  ”Äntligen har jag hittat den! Jag kommer ihåg historen så väldigt bra och jag äls..”

  • Kix » Vargen och Rödluvan:  ”Tummen upp!”

  • Mikael » Negligerad skattebetalare:  ”Det framgår ju tydligt att det är Skattebetalarnas förening som avses vidare fic..”

  • Jo Gylling » Underbara illustrationer:  ”Jag minns vingmöss och kattelände från när jag var liten. Jag älskade den. Har f..”

  • Ulla-Britt » En dröm om mormor:  ”Åh, en sån fin dröm, jag blev nästan avundsjuk men samtidigt glad att drömde så...”

Bloggarkiv

Det finns inga inlägg i arkivet. Välj en källa med befintliga inlägg i Inställningar eller sätt igång och skriv ett.

Etikettmoln