skrivnoja

Skrivnoja; jag förstår inte hur jag ska klara av att skriva en hel lång bok med hela långa kapitel som håller intresset. Det är en helt ny stil för mig, jag har enbart skrivit korta texter förut. (Den enda hyfsat långa text jag skrivit var en c-uppsats och det känns inte som jag kommer ha så mycket hjälp av just det.) Jag tror stenhårt på min idé - det är helt fantastisk! - men det är den där andra faktorn som ställer till det. Jag tänker inte banga för det, men oj vad jag inser att jag undvikit just den tanken med längden, trots att den legat där och tryckt...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

-

Senaste kommentarer

  • Måna Skärrholk » Björnen som inte var björn:  ”Äntligen har jag hittat den! Jag kommer ihåg historen så väldigt bra och jag äls..”

  • Kix » Vargen och Rödluvan:  ”Tummen upp!”

  • Mikael » Negligerad skattebetalare:  ”Det framgår ju tydligt att det är Skattebetalarnas förening som avses vidare fic..”

  • Jo Gylling » Underbara illustrationer:  ”Jag minns vingmöss och kattelände från när jag var liten. Jag älskade den. Har f..”

  • Ulla-Britt » En dröm om mormor:  ”Åh, en sån fin dröm, jag blev nästan avundsjuk men samtidigt glad att drömde så...”

Bloggarkiv

Det finns inga inlägg i arkivet. Välj en källa med befintliga inlägg i Inställningar eller sätt igång och skriv ett.

Etikettmoln