Jonas Hassen Khemiri

Det märks att Jonas Hassen Khemiri är författare. Och det märks att kultur och olika konstformer är viktiga för att förmedla något. Ingen artikel om rasism har gett mig så nödvändiga perspektiv som denna. Kall fakta, argument lätta att slå hål på, högljudda känslor där man genast anar att det finns en annan sida av historien har inget att komma med, mot ett välformulerat blottläggande av erfarenheter.

 

 

  http://www.dn.se/kultur-noje/basta-beatrice-ask

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

-

Senaste kommentarer

  • Måna Skärrholk » Björnen som inte var björn:  ”Äntligen har jag hittat den! Jag kommer ihåg historen så väldigt bra och jag äls..”

  • Kix » Vargen och Rödluvan:  ”Tummen upp!”

  • Mikael » Negligerad skattebetalare:  ”Det framgår ju tydligt att det är Skattebetalarnas förening som avses vidare fic..”

  • Jo Gylling » Underbara illustrationer:  ”Jag minns vingmöss och kattelände från när jag var liten. Jag älskade den. Har f..”

  • Ulla-Britt » En dröm om mormor:  ”Åh, en sån fin dröm, jag blev nästan avundsjuk men samtidigt glad att drömde så...”

Bloggarkiv

Det finns inga inlägg i arkivet. Välj en källa med befintliga inlägg i Inställningar eller sätt igång och skriv ett.

Etikettmoln