Hur gick det med det gamla skrivbordet?

Det gamla skrivbordet som jag skrivit om, som gav upphov till sån glädje och ångest, hur gick det med det? Jo, det gick som det brukar. Efter att det gått en tid kändes det inte längre så farligt, utan väl värt att prova.

 

 Det såg ljuvligt ut i det nya hemmet, men visade sig dessvärre inte vara så bekvämt. Inte heller den tillhörande stolen. Jag har inte märkt det tidigare, förmodligen eftersom jag inte suttit vid det under längre stunder. Eller något. Men jag är ju en ny människa nu, mån om min hälsa. Så jag bestämde mig raskt för att att byta ut den fina pinnstolen till en bra - om än mycket fulare - kontorsstol, samt ett nytt - fortfarande snyggt - skrivbord. Det är oerhört vad långt jag kommit i mitt vuxna tänk, hälsan ska premieras! (och helst kombineras med fin estetik, men hur lätt är det med kontorsstolar?) Jag spanade in en bekväm stol, som jag planerade införskaffa vid nästa lön. Skrivbordsjakten var oförtrutet igång, jag kunde inte komma igång ordentligt förrän jag fått ordning på det.

 

Det här var ungefär två månader sedan och jag sitter fortfarande vid det gamla skrivbordet och den gamla stolen. Ja, förmodligen kommer jag att byta ut stol och skrivbord mot något som är snällare mot min klenare rygg. Kanske rent utav inom detta halvår. Men jag har en tendens att bli stenhårt fokuserad på vissa mål "det här kan inte komma igång ordentligt förrän den här andra grejen har löst sig, nu banne mig ska jag ordna!" för att sedan lite hipp som happ distraheras av annat och låta tiden gå. Vissa saker blir så viktiga för mig, för att sedan fortfarande vara viktiga, men ändå hamnar de lite längre ned på prioriteringslistan. Som det kan bli.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

-

Senaste kommentarer

  • Måna Skärrholk » Björnen som inte var björn:  ”Äntligen har jag hittat den! Jag kommer ihåg historen så väldigt bra och jag äls..”

  • Kix » Vargen och Rödluvan:  ”Tummen upp!”

  • Mikael » Negligerad skattebetalare:  ”Det framgår ju tydligt att det är Skattebetalarnas förening som avses vidare fic..”

  • Jo Gylling » Underbara illustrationer:  ”Jag minns vingmöss och kattelände från när jag var liten. Jag älskade den. Har f..”

  • Ulla-Britt » En dröm om mormor:  ”Åh, en sån fin dröm, jag blev nästan avundsjuk men samtidigt glad att drömde så...”

Bloggarkiv

Det finns inga inlägg i arkivet. Välj en källa med befintliga inlägg i Inställningar eller sätt igång och skriv ett.

Etikettmoln