Det parallella kattuniversumet

Idag kelade jag för första gången med Snus look-a-like, som bor i det parallella universumet vid dansstudion. 

Vid en magdans-träning för några veckor sedan jag denna fina röda katt, och strax där efter såg jag en liten svart katt! (Till saken hör att Snus har en kattkompis i kvarteret där hemma. Eller föredetta kompis. Han verkar inte så intresserad längre när den svarta katten jamar och låter mer som en hund, och cirkulerar utanför vårt fönster. En trött namn höll jag på att släppa in den svarta katten, i tron att det var Snus.) Eftersom jag däremot inte sett en enda människa som påminner om någon annan jag känner har jag idag kommit till slutsatsen att det inte är ett "vanligt" parallellt universum så nära hemkvarteret, utan ett parallellt kattuniversum. Coolt.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

-

Senaste kommentarer

  • Måna Skärrholk » Björnen som inte var björn:  ”Äntligen har jag hittat den! Jag kommer ihåg historen så väldigt bra och jag äls..”

  • Kix » Vargen och Rödluvan:  ”Tummen upp!”

  • Mikael » Negligerad skattebetalare:  ”Det framgår ju tydligt att det är Skattebetalarnas förening som avses vidare fic..”

  • Jo Gylling » Underbara illustrationer:  ”Jag minns vingmöss och kattelände från när jag var liten. Jag älskade den. Har f..”

  • Ulla-Britt » En dröm om mormor:  ”Åh, en sån fin dröm, jag blev nästan avundsjuk men samtidigt glad att drömde så...”

Bloggarkiv

Det finns inga inlägg i arkivet. Välj en källa med befintliga inlägg i Inställningar eller sätt igång och skriv ett.

Etikettmoln