Naturlig argumentation

Åsikten att homosexuella inte bör få skaffa barn av biologiska skäl är i vår tid inte hållbar. Argument kring vad som är naturligt eller inte har spelat ut sin roll. 

Mitt käcka hår är inte så här ljust av sig självt och alla de gånger det varit rött och brunt i olika nyanser har det haft rejäl hjälp på traven. Hade jag följt vad som är naturligt och inte valt att ta hjälp av uppfinningen epilatorn hade jag - på andra delar av kroppen - varit avsevärt hårigare. Era smart phones, apparna ni så gärna leker med, de är inte naturliga. Facebook, lightroom, word feud, denna hemsida faller inom samma styggelse till kategori. Det är onaturligt. Bilen du kör med, cykeln jag periodvis nyttjar. Ingen skillnad.

Jag tar för givet att de som är motståndare till att homosexuellas familjebildning är lika nitiska motståndare till viss heterosexuell familjebildning. Jag talar givetvis om provrörsbefruktning. Alla heterosexuella kan inte få barn och tar då hjälp på traven av den medicinska vetenskapen. Onaturligt.

Endast den människa som lever i en skog/på ett berg/ute på vischan i en egenkomponerad hydda och som äter endast det som växer och lever i den närmsta omgivningen utan tillsatser och som helt valt bort moderna bekvämligheter (och modern sjukvård) kan komma undan med den här åsikten. Jag kommer fortfarande tycka att hen är en idiot, men personen har i varje fall fog för sin åsikt.

Over and out.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

-

Senaste kommentarer

  • Måna Skärrholk » Björnen som inte var björn:  ”Äntligen har jag hittat den! Jag kommer ihåg historen så väldigt bra och jag äls..”

  • Kix » Vargen och Rödluvan:  ”Tummen upp!”

  • Mikael » Negligerad skattebetalare:  ”Det framgår ju tydligt att det är Skattebetalarnas förening som avses vidare fic..”

  • Jo Gylling » Underbara illustrationer:  ”Jag minns vingmöss och kattelände från när jag var liten. Jag älskade den. Har f..”

  • Ulla-Britt » En dröm om mormor:  ”Åh, en sån fin dröm, jag blev nästan avundsjuk men samtidigt glad att drömde så...”

Bloggarkiv

Det finns inga inlägg i arkivet. Välj en källa med befintliga inlägg i Inställningar eller sätt igång och skriv ett.

Etikettmoln