Omhängning på internet!

Jag har gjort en egen omhängning - på internet! (omhängning av tavlor alltså. Min förra kollega på Teckningsmuseet tyckte i ett helt år att det var roligt och fnissframkallande när vi andra pratade helt naturligt om "hängning" på jobbet). 
Jag kände ett behov av att pimpa Kättaren och faunen-sidan på Leoniderna.se. Det fanns liksom inget pow, trots bra innehåll.

Så började jag göra ramar till de olika dikterna, flyttade runt på några och ändrade typsnitt på några. Shit vad coolt det blev! Jag hade bisarrt nog glömt den grundläggande läran jag och Daniel Sanjay - Kulturvärden alltid pratar om på våra konstguidningar; nämligen hur mycket omgivningen och externa detaljer styr konstupplevelsen. Det är inte bara verket i sig och vår relation till det som påverkar hur vi upplever det. Med bland dikterna är alltså även andra projekt, baserade på olika dikter ur samlingen Kättaren och faunen. Martin Petterssons grymma och vackra fotoserie ligger med där. Den ligger mellan två dikter och det var där det blev en sån enorm skillnad när jag ändrade dikt och typsnitt. Det är som om någon talar till kvinnan på bilderna, och ser något mjukt och sårbart bakom hennes grymma yttre. Så himla fint!
Kolla under Kättaren och faunen!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

-

Senaste kommentarer

  • Måna Skärrholk » Björnen som inte var björn:  ”Äntligen har jag hittat den! Jag kommer ihåg historen så väldigt bra och jag äls..”

  • Kix » Vargen och Rödluvan:  ”Tummen upp!”

  • Mikael » Negligerad skattebetalare:  ”Det framgår ju tydligt att det är Skattebetalarnas förening som avses vidare fic..”

  • Jo Gylling » Underbara illustrationer:  ”Jag minns vingmöss och kattelände från när jag var liten. Jag älskade den. Har f..”

  • Ulla-Britt » En dröm om mormor:  ”Åh, en sån fin dröm, jag blev nästan avundsjuk men samtidigt glad att drömde så...”

Bloggarkiv

Det finns inga inlägg i arkivet. Välj en källa med befintliga inlägg i Inställningar eller sätt igång och skriv ett.

Etikettmoln