Den avslappnade äventyraren

Vy Skottland Vy Skottland

Jag skulle ljuga om jag skrev att allt mitt kontrollbehov har försvunnit genom ett trollslag (det vore ett väldigt långsamt trollslag i så fall), men något har hänt. 

Under resans gång har jag upptäckt vilken otroligt befriande känsla det är att köra runt nästan planlöst. Eller planlöst är det ju inte alls, men till skillnad från när vi har en bokad stuga/rum att förhålla oss till kan vi ibland köra mer på måfå. Vi frågar vänner och lokalbefolkningen efter tips på härliga platser att besöka, och utifrån det kör vi. Vi letar boende i de områden vi blivit tipsade om, eller sontant i de vi gillar. Det är så otroligt, otroligt skönt att inte ha någon specifik tid att anpassa sig efter, utan att kunna köra dit man vill och stanna när man vill. Den äventyrliga sidan i mig gillar det. Vi njuter av vackra platser och tar resan som den kommer. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

-

Senaste kommentarer

  • Måna Skärrholk » Björnen som inte var björn:  ”Äntligen har jag hittat den! Jag kommer ihåg historen så väldigt bra och jag äls..”

  • Kix » Vargen och Rödluvan:  ”Tummen upp!”

  • Mikael » Negligerad skattebetalare:  ”Det framgår ju tydligt att det är Skattebetalarnas förening som avses vidare fic..”

  • Jo Gylling » Underbara illustrationer:  ”Jag minns vingmöss och kattelände från när jag var liten. Jag älskade den. Har f..”

  • Ulla-Britt » En dröm om mormor:  ”Åh, en sån fin dröm, jag blev nästan avundsjuk men samtidigt glad att drömde så...”

Bloggarkiv

Det finns inga inlägg i arkivet. Välj en källa med befintliga inlägg i Inställningar eller sätt igång och skriv ett.

Etikettmoln