Den lite vresige äventyraren

The Mill Forge The Mill Forge

Givetvis är det inte bara guld och gröna skogar på en sån här resa. Det är den längsta resa vi gjort tillsammans, vi kör bil och lever väldigt tätt inpå varandra. Än så länge har det egentligen bara varit en gång som jag blivit riktigt kinkig, och det är ju ganska lite med tanke på att vi varit iväg i över en vecka. 
 

Jag sov dåligt för första gången på resan. Vi övernattade på ett tradigt högljutt ställe med jätteskrikiga lekande barn. Frukosten var klen (vid det här laget börjar man bli ganska trött på allt det söta). Ingen lunch hann vi med, och jag blir ju überkinkig när jag är hungrig. Mestadels skrattar vi oss fördärvade under bilresorna, men vi varvar det med att vara stingsliga - mitt temperament är synnerligen hetsigt när Daniel är backseet driver. Jag tänker mig i alla fall att det här går över efter en god natts sömn. Bäst att prova.

Over and out.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

-

Senaste kommentarer

  • Måna Skärrholk » Björnen som inte var björn:  ”Äntligen har jag hittat den! Jag kommer ihåg historen så väldigt bra och jag äls..”

  • Kix » Vargen och Rödluvan:  ”Tummen upp!”

  • Mikael » Negligerad skattebetalare:  ”Det framgår ju tydligt att det är Skattebetalarnas förening som avses vidare fic..”

  • Jo Gylling » Underbara illustrationer:  ”Jag minns vingmöss och kattelände från när jag var liten. Jag älskade den. Har f..”

  • Ulla-Britt » En dröm om mormor:  ”Åh, en sån fin dröm, jag blev nästan avundsjuk men samtidigt glad att drömde så...”

Bloggarkiv

Det finns inga inlägg i arkivet. Välj en källa med befintliga inlägg i Inställningar eller sätt igång och skriv ett.

Etikettmoln