Den glada och sociala äventyraren

Grisen Iggy Grisen Iggy

Ibland - ofta - när resor planeras glömmer jag något av det som kan visa sig vara bland det roligaste, nämligen att träffa nya människor. Ja, det må låta klyshigt, men så är det. Både jag och Daniel är sociala personer, och även om vi båda sett fram emot en massa underbar egentid kan det motsatta bli en riktigt hit. 

På en mysig höstpromenad i Dingwall såg vi en flicka som gick med en jättestor gris tätt brevid sig. Hon började prata med oss och visade sig vara en så störtcharmig tjej! Hon var i tioårsåldern och gick omkring med sin rödhåriga gris Iggy. Hon ville presentera oss för sin familj, som hade en gård precis i närheten. Hela familjen visade sig vara helt underbar och bjöd hem oss till kvällen. Under resten av promenaden träffade vi ytterligare ett härligt bondpar som var så goa och glada. Vi njöt av en underbart rolig kväll hos våra nya vänner, där hela familjen tog oss med storm. Enormt rolig överraskning på resan!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

-

Senaste kommentarer

  • Måna Skärrholk » Björnen som inte var björn:  ”Äntligen har jag hittat den! Jag kommer ihåg historen så väldigt bra och jag äls..”

  • Kix » Vargen och Rödluvan:  ”Tummen upp!”

  • Mikael » Negligerad skattebetalare:  ”Det framgår ju tydligt att det är Skattebetalarnas förening som avses vidare fic..”

  • Jo Gylling » Underbara illustrationer:  ”Jag minns vingmöss och kattelände från när jag var liten. Jag älskade den. Har f..”

  • Ulla-Britt » En dröm om mormor:  ”Åh, en sån fin dröm, jag blev nästan avundsjuk men samtidigt glad att drömde så...”

Bloggarkiv

Det finns inga inlägg i arkivet. Välj en källa med befintliga inlägg i Inställningar eller sätt igång och skriv ett.

Etikettmoln