Att tänka utanför ramarna på arbetsmarknaden

Logiskt resonemang i en artikel om att se och nyttja folks kompetenser på arbetsmarknaden.
 

Tydligen har Storbrittanien bättre koll på det där. Heja dem, och heja humanister! 

"Om du har en akademisk examen i ett humanistiskt ämne anses du vara en ambitiös och motiverad person med förmåga att – exempelvis – arbeta i grupp, göra research, analysera och producera gedigna muntliga och skriftliga presentationer. Artikeln menar att brittiska historiker och antropologer inte sällan återfinns inom PR- och reklambranschen och genom bekanta i samma land har jag hört om sådant exotiskt som en doktor i filosofi som jobbar på bank."

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

-

Senaste kommentarer

  • Måna Skärrholk » Björnen som inte var björn:  ”Äntligen har jag hittat den! Jag kommer ihåg historen så väldigt bra och jag äls..”

  • Kix » Vargen och Rödluvan:  ”Tummen upp!”

  • Mikael » Negligerad skattebetalare:  ”Det framgår ju tydligt att det är Skattebetalarnas förening som avses vidare fic..”

  • Jo Gylling » Underbara illustrationer:  ”Jag minns vingmöss och kattelände från när jag var liten. Jag älskade den. Har f..”

  • Ulla-Britt » En dröm om mormor:  ”Åh, en sån fin dröm, jag blev nästan avundsjuk men samtidigt glad att drömde så...”

Bloggarkiv

Det finns inga inlägg i arkivet. Välj en källa med befintliga inlägg i Inställningar eller sätt igång och skriv ett.

Länkar

-

Etikettmoln