Ett underbart vardagsliv

Ibland är det inte en ensam storslagen händelse som gör att ens dag blir fantastisk. 

Idag var det flertalet mer eller mindre små saker som fick mig att inse att den här dagen är ju alldeles underbar. En helt sensationellt vacker och dramatisk bild från gårdagskvällens photo session, ett filmklipp med underbara scener där människor räddade djur, som ensamt fick mig att komma till insikt om att människorasen är ju inte alls så avskyvärd som jag ansett sedan tidiga tonåren. En bedårande morgontrött pojkvän, början på en bok med ett helt suveränt språk som visar att det här kommer en sån där jättebra bok (och precis efter en bok som var så kass att jag slutade läsa den) och glada tjejer från åk 3 som glatt ropar och vinkar när de går förbi biblioteket på väg till lunchen. Tänk, livet är ju faktiskt så där ljuvligt bra.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

-

Senaste kommentarer

  • Måna Skärrholk » Björnen som inte var björn:  ”Äntligen har jag hittat den! Jag kommer ihåg historen så väldigt bra och jag äls..”

  • Kix » Vargen och Rödluvan:  ”Tummen upp!”

  • Mikael » Negligerad skattebetalare:  ”Det framgår ju tydligt att det är Skattebetalarnas förening som avses vidare fic..”

  • Jo Gylling » Underbara illustrationer:  ”Jag minns vingmöss och kattelände från när jag var liten. Jag älskade den. Har f..”

  • Ulla-Britt » En dröm om mormor:  ”Åh, en sån fin dröm, jag blev nästan avundsjuk men samtidigt glad att drömde så...”

Bloggarkiv

Det finns inga inlägg i arkivet. Välj en källa med befintliga inlägg i Inställningar eller sätt igång och skriv ett.

Länkar

-

Etikettmoln