Tacka nej

Återigen vill jag uppmärksamma underbara män. All heder! http://tackanej.se/

 

Kan passa på att också uppmärksamma klokhet, genom den här länken. En kort text berättar om människor som skadas och dör på sina arbetsplatser. Den här artikeln har valt att fokusera på det faktum att antal kvinnor som skadas och dör på eller på grund av sina arbetsplatser har under perioden 2009 - 2013 ökat med 2000 fall. (Bland männen har det ökat med 350 fall.)

Hur som helst har en person (en man) valt att kommentera detta med en massa gnäll, och en annan person (en man) har valt att besvara det med en massa klokhet. Det hade varit lätt för mig att mest bli trött och förbannad på den ointelligente, men jag föredrar att för omväxlings skull glädjas åt den smarte.


 

Tor Henriksson
2014-07-08 05:53

  
Inte för att jag vill klaga, men vi sa till Er hundratals gånger att arbetslivet är hårt, men ni inte bara undvek, utan vägrade också att lyssna. Varför tror ni att män har slitit ut sig och dött för unga? Och nu inser ni att det är för hårt, och då är lösningen att ta ut det på män.

Victor Bromander
2014-07-08 07:14

 
För det första vilka är dessa "vi" och "er" du pratar om? Är "vi" män i allmänhet och "er" kvinnor? Och vem säger att lösningen på problemet med att kvinnor blir sjuka pga sitt arbete är att ta ut det över män? Men det jag allra mest undrar är vad din lösning på problemet är. Är det att kvinnor inte ska arbeta? Det låter nämligen som dean är du skriver. Eller tycker du inte att det är ett problem att kvinnor blir sjuka av sitt arbete i högre grad än män?

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

-

Senaste kommentarer

  • Måna Skärrholk » Björnen som inte var björn:  ”Äntligen har jag hittat den! Jag kommer ihåg historen så väldigt bra och jag äls..”

  • Kix » Vargen och Rödluvan:  ”Tummen upp!”

  • Mikael » Negligerad skattebetalare:  ”Det framgår ju tydligt att det är Skattebetalarnas förening som avses vidare fic..”

  • Jo Gylling » Underbara illustrationer:  ”Jag minns vingmöss och kattelände från när jag var liten. Jag älskade den. Har f..”

  • Ulla-Britt » En dröm om mormor:  ”Åh, en sån fin dröm, jag blev nästan avundsjuk men samtidigt glad att drömde så...”

Bloggarkiv

Det finns inga inlägg i arkivet. Välj en källa med befintliga inlägg i Inställningar eller sätt igång och skriv ett.

Länkar

-

Etikettmoln