Skriet


Tillsammans med fotograf Henrik Svensson och de underbara tjejerna i magdansgruppen La Shakers har vi gjort dessa fototolkningar av några av mina dikter. Henrik har tagit flertalet coola och vackra bilder av La Shakers. Det var en kreativ och hysteriskt rolig kväll när poesibildserierna kom till. Som en helt perfekt avslutning på just denna dikt fick vi oväntad hjälp av några väldigt trevliga Årnarps-bor, som lät oss låna deras extremt snygga bil till en av bilderna! 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Måna Skärrholk » Björnen som inte var björn:  ”Äntligen har jag hittat den! Jag kommer ihåg historen så väldigt bra och jag äls..”

  • Kix » Vargen och Rödluvan:  ”Tummen upp!”

  • Mikael » Negligerad skattebetalare:  ”Det framgår ju tydligt att det är Skattebetalarnas förening som avses vidare fic..”

  • Jo Gylling » Underbara illustrationer:  ”Jag minns vingmöss och kattelände från när jag var liten. Jag älskade den. Har f..”

  • Ulla-Britt » En dröm om mormor:  ”Åh, en sån fin dröm, jag blev nästan avundsjuk men samtidigt glad att drömde så...”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln