Baksidestext

Draken u brunnen av Gene Kemp Draken u brunnen av Gene Kemp

Alltså det är jätteroligt att se hur baksidestexten såg ut på böckerna för några decennier sedan!

"När berättelsen slutar, har Annie vuxit upp till en verklighet utan brunnsdrakar och dörrar mot låtsasvärldar, hon har fått glasögon, en bästis med tandställning och en egen kattunge, och hon har accepterats i broderns kricketgäng."

Inte en chans att det idag hade lockat kidsen att läsa när man berättar slutet. Det är så roligt B! På ett charmigt sätt. "Nu ska jag sälja in den här boken och sammanfattar hela utvecklingen som huvudpersonen genomgår." Och det är inte ens så att det här är ovanligt för den tidens böcker. Humor! Själva berättelsen kan vara hur bra som helst, men hur säljtänk ändras med tiden är intressant att se.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

-

Senaste kommentarer

  • Måna Skärrholk » Björnen som inte var björn:  ”Äntligen har jag hittat den! Jag kommer ihåg historen så väldigt bra och jag äls..”

  • Kix » Vargen och Rödluvan:  ”Tummen upp!”

  • Mikael » Negligerad skattebetalare:  ”Det framgår ju tydligt att det är Skattebetalarnas förening som avses vidare fic..”

  • Jo Gylling » Underbara illustrationer:  ”Jag minns vingmöss och kattelände från när jag var liten. Jag älskade den. Har f..”

  • Ulla-Britt » En dröm om mormor:  ”Åh, en sån fin dröm, jag blev nästan avundsjuk men samtidigt glad att drömde så...”

Bloggarkiv

Det finns inga inlägg i arkivet. Välj en källa med befintliga inlägg i Inställningar eller sätt igång och skriv ett.

Länkar

-

Etikettmoln