Ja jag har mens, hurså?

Ja jag har mens, hurså? av Clara Henry. Var fanns den här boken när jag behövde den som mest? Jag skulle kunna bli bitter över att jag först nu, vid 32 års ålder, känner mig ordentligt upplyst men istället väljer jag att glädjas över att boken finns nu och att den är så frekvent utlånad på biblioteket jag jobbar på. Informativt, kritiskt och oemotståndligt roligt lotsar Clara Henry oss genom mensens myter och mysterier. Det var (den manliga) biologiläraren på min arbetsplats som tipsade mig om boken och med tanke på hans roll bådar det väldigt gott för ett upplyst samhälle. Kvinnor i alla mensåldrar (och annalkande mensåldrar) borde läsa denna. Samt alla tonårskillar.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Måna Skärrholk » Björnen som inte var björn:  ”Äntligen har jag hittat den! Jag kommer ihåg historen så väldigt bra och jag äls..”

  • Kix » Vargen och Rödluvan:  ”Tummen upp!”

  • Mikael » Negligerad skattebetalare:  ”Det framgår ju tydligt att det är Skattebetalarnas förening som avses vidare fic..”

  • Jo Gylling » Underbara illustrationer:  ”Jag minns vingmöss och kattelände från när jag var liten. Jag älskade den. Har f..”

  • Ulla-Britt » En dröm om mormor:  ”Åh, en sån fin dröm, jag blev nästan avundsjuk men samtidigt glad att drömde så...”

Arkiv

Länkar

Etikettmoln