Konst och ägglikör

Så här innan den 22:e maj ska jag passa på att rekommendera  en söndag jag upplevde för exakt en vecka sedan. Följande går med fördel att applicera på valfri veckodag utom måndag, då museivärlden ju håller stängt. 

Ta dig till Laholm. Ät glass med smaken ägglikör på Konditori Cecilias. Ja, jag vet - ägglikör! Det är så vansinnigt. Nästan alla andra smaker var vid tillfället slut och jag kände mig tillräckligt wild and crazy för att prova denna smak som jag med patos undvikit i alla dessa år. Till min oerhört stora förvåning var den riktigt god. Som gräddglass, fast gräddigare. Jag tror att det här betyder att jag officiellt är vuxen nu. 

Hur som helst. När glassen är avslutad, ta dig till Teckningsmuseet i Laholm och njut av den fantasifulla, märkliga, gäckande och detaljrika utställningen Down by the river med tre danska konstnärer. Riktigt, riktigt bra. Enjoy! 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Måna Skärrholk » Björnen som inte var björn:  ”Äntligen har jag hittat den! Jag kommer ihåg historen så väldigt bra och jag äls..”

  • Kix » Vargen och Rödluvan:  ”Tummen upp!”

  • Mikael » Negligerad skattebetalare:  ”Det framgår ju tydligt att det är Skattebetalarnas förening som avses vidare fic..”

  • Jo Gylling » Underbara illustrationer:  ”Jag minns vingmöss och kattelände från när jag var liten. Jag älskade den. Har f..”

  • Ulla-Britt » En dröm om mormor:  ”Åh, en sån fin dröm, jag blev nästan avundsjuk men samtidigt glad att drömde så...”

Arkiv

Länkar

Etikettmoln