FANTASTISKA KARAKTÄRER OCH GUDOMLIGT ROLIG DIALOG

Våra kemiska hjärtan. Den här (ljud)boken har jag dragit ut på. Den har varit så bra att jag inte velat att den skulle ta slut. Med fantastiska karaktärer och gudomligt rolig dialog berättar Krystal Sutherland en underbart vacker och tragisk kärlekshistoria. Man vet att det är bra är man även skrattar högt åt författarens dedikationer, som jag ju har en soft spot för. Sen är det svenska omslaget så vackert att man vill ha det på väggen där hemma. Det finns mycket guld i boken, men for obvious reasons väljer jag såklart att dela med mig av dialogen om Harry Potter. 

Från Bonnier Carlsens hemsida:
Henry Page är en obotlig romantiker! Han har bara aldrig upplevt den stora kärleken. Inte ännu i alla fall. När Grace Town haltar in i hans liv med käpp, för stora pojkkläder och duscha verkar inte stå högst på hennes att göra-lista, vet han att det är på väg att ändras. För alltid. 

Det här är inte den vanliga ”pojke möter flicka och blir kär-historien”. Våra kemiska hjärtan är en stark påminnelse om den första bitterljuva kärleken och insikten om att livet trots allt, så småningom, går vidare. Bara inte med varandra. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Måna Skärrholk » Björnen som inte var björn:  ”Äntligen har jag hittat den! Jag kommer ihåg historen så väldigt bra och jag äls..”

  • Kix » Vargen och Rödluvan:  ”Tummen upp!”

  • Mikael » Negligerad skattebetalare:  ”Det framgår ju tydligt att det är Skattebetalarnas förening som avses vidare fic..”

  • Jo Gylling » Underbara illustrationer:  ”Jag minns vingmöss och kattelände från när jag var liten. Jag älskade den. Har f..”

  • Ulla-Britt » En dröm om mormor:  ”Åh, en sån fin dröm, jag blev nästan avundsjuk men samtidigt glad att drömde så...”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln