Dagens feelgood

Dagens feelgood! Ett gäng elever i åk 5 brukar få leta "förstöringsböcker" som de säger, det vill säga hjälpa mig att gallra genom att plocka fram böcker de vill ha till pyssel, som jag ändå ska göra mig av med. (Busenkelt för mig - de får en sektion att gå lös på under vissa förutsättningar och sen behöver jag bara säga ja eller nej när de kommer med sitt urval.) Nu hade en av tjejerna gjort ett #blackoutpoetry inspirerat verk till mig, med ett underbart meddelande! Hur rörd blir man inte!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Måna Skärrholk » Björnen som inte var björn:  ”Äntligen har jag hittat den! Jag kommer ihåg historen så väldigt bra och jag äls..”

  • Kix » Vargen och Rödluvan:  ”Tummen upp!”

  • Mikael » Negligerad skattebetalare:  ”Det framgår ju tydligt att det är Skattebetalarnas förening som avses vidare fic..”

  • Jo Gylling » Underbara illustrationer:  ”Jag minns vingmöss och kattelände från när jag var liten. Jag älskade den. Har f..”

  • Ulla-Britt » En dröm om mormor:  ”Åh, en sån fin dröm, jag blev nästan avundsjuk men samtidigt glad att drömde så...”

Arkiv

Länkar

Etikettmoln