Ett äpple om dagen

Tidernas mest underbara make kom till undsättning när jag i sociala medier beklagat mig över bristen på mitt dagliga äpple när hungern rev som värst. Som om jag inte blev överlycklig nog när han oväntat dök upp i bibblan - när han dessutom hade äpple med sig, ja ingen sagohjälte hade kunnat göra en större insats! (Han hade egentligen två äpple med sig, men det ena klapp jag direkt så bara ett fick vara med på bild.) Som tack för dagens insats får han inte bara  Dagens ros utan även mitt livs första bokryggspoesi. För det ska han ha.
 

Hjälten
Underbar och älskad av alla
Den hungriga prinsessan
Tusen gånger starkare

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Måna Skärrholk » Björnen som inte var björn:  ”Äntligen har jag hittat den! Jag kommer ihåg historen så väldigt bra och jag äls..”

  • Kix » Vargen och Rödluvan:  ”Tummen upp!”

  • Mikael » Negligerad skattebetalare:  ”Det framgår ju tydligt att det är Skattebetalarnas förening som avses vidare fic..”

  • Jo Gylling » Underbara illustrationer:  ”Jag minns vingmöss och kattelände från när jag var liten. Jag älskade den. Har f..”

  • Ulla-Britt » En dröm om mormor:  ”Åh, en sån fin dröm, jag blev nästan avundsjuk men samtidigt glad att drömde så...”

Arkiv

Länkar

Etikettmoln