Snart kommer tårarna

"Snart kommer tårarna", som den gode Jakob Hellman sjöng. I fredags var det skolavslutning och mina kära stammisar slutade nian. Sedan jag började jobbet för fyra år sedan har de hängt i bibblan i princip varje rast och diskuterat tunga och lätta ämnen och skrattat med mig. De har varit med i bokcirkeln nästan sedan den startade och med sina ovanligt mogna tankar och sköna humor har de varit en källa till glädje. Nog för att jag kommer få mer gjort nu, men gudars så saknade de godingarna kommer vara! På skolavslutningen fick jag en bukett rosor av den ena (vars mamma dessutom berättade hur mycket biblioteket och bokcirkeln gjort för hans trivsel - samt om hans märkbart ökade läsintresse och förbättrade skrivförmåga). En av de andra killarna gav mig en ros med jättefin text om vad vår vänskap och tiden i biblioteket betytt för honom. Tårarna kom många gånger om för mig den dagen.
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Måna Skärrholk » Björnen som inte var björn:  ”Äntligen har jag hittat den! Jag kommer ihåg historen så väldigt bra och jag äls..”

  • Kix » Vargen och Rödluvan:  ”Tummen upp!”

  • Mikael » Negligerad skattebetalare:  ”Det framgår ju tydligt att det är Skattebetalarnas förening som avses vidare fic..”

  • Jo Gylling » Underbara illustrationer:  ”Jag minns vingmöss och kattelände från när jag var liten. Jag älskade den. Har f..”

  • Ulla-Britt » En dröm om mormor:  ”Åh, en sån fin dröm, jag blev nästan avundsjuk men samtidigt glad att drömde så...”

Arkiv

Länkar

Etikettmoln