En hälsosammare midsommar

När Daniel var av med mig på Ica Maxi hade jag fullt upp med att vara så här glad över min genialiska midsommaraftonsidé! Istället för vara helt utan snaps (eftersom jag kör, då jag är sjukt hälsosam och inte pallar cykla till Holm) går jag all in på sundhetstänket och sippar på en ingefärsshot! (nej, jag ska såklart inte svepa en massa sådana heller.) Ingenious, ropade jag glatt till mig själv inombords!
#midsommar #alkoholfritt #ingefärsshot#gingershot #allin

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Måna Skärrholk » Björnen som inte var björn:  ”Äntligen har jag hittat den! Jag kommer ihåg historen så väldigt bra och jag äls..”

  • Kix » Vargen och Rödluvan:  ”Tummen upp!”

  • Mikael » Negligerad skattebetalare:  ”Det framgår ju tydligt att det är Skattebetalarnas förening som avses vidare fic..”

  • Jo Gylling » Underbara illustrationer:  ”Jag minns vingmöss och kattelände från när jag var liten. Jag älskade den. Har f..”

  • Ulla-Britt » En dröm om mormor:  ”Åh, en sån fin dröm, jag blev nästan avundsjuk men samtidigt glad att drömde så...”

Arkiv

Länkar

Etikettmoln