Kreativt i köket

Efter att väldigt länge och väl planerat att pimpa min eminenta pärm med recept, gjorde jag äntligen slag i saken. Av någon outgrundlig anledning tyckte inte Daniel att min kontorspärm passade in i vårt snygga kök, och länge har jag nostalgiskt sparat papper och lappar i ambitionen att göra utsidan värdig dess insida. Så tack vare en meny jag snodde när jag och Daniel var i Stockholm på kungamiddag, en meny jag gjorde till mitt Fairy tale murder mystery kalas för något år sedan (ja, i vuxen ålder), en omtänksam och informativ lapp från mamma och bröllopstårtinformation och julklappspynt från en kär vän blev min kontorspärm vackrare än väntat! Fattas bara en lapp från pappa om stekt fläsk som som jag tyvärr städat bort, men jag har sparat utrymme tills den dyker upp.
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Måna Skärrholk » Björnen som inte var björn:  ”Äntligen har jag hittat den! Jag kommer ihåg historen så väldigt bra och jag äls..”

  • Kix » Vargen och Rödluvan:  ”Tummen upp!”

  • Mikael » Negligerad skattebetalare:  ”Det framgår ju tydligt att det är Skattebetalarnas förening som avses vidare fic..”

  • Jo Gylling » Underbara illustrationer:  ”Jag minns vingmöss och kattelände från när jag var liten. Jag älskade den. Har f..”

  • Ulla-Britt » En dröm om mormor:  ”Åh, en sån fin dröm, jag blev nästan avundsjuk men samtidigt glad att drömde så...”

Arkiv

Länkar

Etikettmoln