Återuppståndelse

Eftersom en död fågel fick symbolisera deppet när jag helt tappade tilltron till mina ambitioner och mitt företag, får nu ett gäng levande symbolisera återkomsten! Tack vare fantastiska vänner och bekanta som ryckte in med stöd, pepp och handfasta råd är jag på banan igen. Och tack vare mig själv förstås, eftersom jag tillåter mig att haverera men inte ger upp. Jag har förvisso insett att jag behöver modifiera vägarna för att nå fram till mina mål, men det kan också bli bra. Bra och spännande. Igår hade jag möte med den underbara Johanna Sundberg på NyföretagarCentrum, som på ett utmärkt vis hjälpte mig att strukturera upp mina kommande tillvägagångssätt. Otroligt bra att kommunen tillhandahåller den sortens hjälp för nyföretagare!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Måna Skärrholk » Björnen som inte var björn:  ”Äntligen har jag hittat den! Jag kommer ihåg historen så väldigt bra och jag äls..”

  • Kix » Vargen och Rödluvan:  ”Tummen upp!”

  • Mikael » Negligerad skattebetalare:  ”Det framgår ju tydligt att det är Skattebetalarnas förening som avses vidare fic..”

  • Jo Gylling » Underbara illustrationer:  ”Jag minns vingmöss och kattelände från när jag var liten. Jag älskade den. Har f..”

  • Ulla-Britt » En dröm om mormor:  ”Åh, en sån fin dröm, jag blev nästan avundsjuk men samtidigt glad att drömde så...”

Arkiv

Länkar

Etikettmoln