Läs för mig!

“Lek med mig!”. Tydligen sa jag klagande de bevingade orden som liten, ofta. Nu som vuxen hade jag förmånen att vara med i Sagobyråns pod “Läs för mig” och prata om vikten av kultur. Och hade även förmånen att bli kallad “kultursuperhjälte” tillsammans med min partner in crime Daniel!  Vilken härlig utveckling av livet. Tack Karolina Duraffourd och Fredrik Holm för så härliga samtal!

Avsnittet hittar ni här!

Räserpepp och rabarberkompott. Ett avsnitt där vi myntar begreppet Kultursuperhjältar, för det är just vad Catharina och Daniel Sanjay Ohlsson är! Vi pratar om allt från hur sång i gosskör kan hjälpa till vid språksvårighet till hur djupt viktig kulturen är i stort och smått för oss människor. Håll till godo!

En podd producerad på Stadsbiblioteket i Halmstad som rör och berör barn och ungas språkutveckling och estetiska lärprocesser. Vi vänder oss särskilt till dig som jobbar med unga och språk eller helt enkelt har barn i din närhet. Fredrik Holm, bibliotekarie och Karolina Duraffourd, litteraturpedagog bjuder in inspirerande språksuperhjältar till programmen och tipsar och berättar om erfarenheter och aktualiteter i språkvärlden.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Måna Skärrholk » Björnen som inte var björn:  ”Äntligen har jag hittat den! Jag kommer ihåg historen så väldigt bra och jag äls..”

  • Kix » Vargen och Rödluvan:  ”Tummen upp!”

  • Mikael » Negligerad skattebetalare:  ”Det framgår ju tydligt att det är Skattebetalarnas förening som avses vidare fic..”

  • Jo Gylling » Underbara illustrationer:  ”Jag minns vingmöss och kattelände från när jag var liten. Jag älskade den. Har f..”

  • Ulla-Britt » En dröm om mormor:  ”Åh, en sån fin dröm, jag blev nästan avundsjuk men samtidigt glad att drömde så...”

Arkiv

Länkar

Etikettmoln