Juryarbete

Vi är så glada för alla nomineringar till Kirke Ralph Stipendiet som kommit in!

I lördags njöt vi av att fördjupa oss i flertalet spännande konstnärers arbete. Vi kan konstatera att vi har många imponerande konstnärer i Laholm med omnejd! Det var en ren fröjd att teama ihop sig med den superdriftiga företagaren Ulrika Träff och Magasin Laholm. Som så ofta behöver man andra människor för att vidga sina vyer och se saker från nya perspektiv. Det är lätt att fastna i sitt eget sätt att se på livet, inte minst när jurybedömningar ska ske!
 


Vi njöt även av ljuvligt tilltugg från Skogaby Lantbruk och av hembakt kladdkaka. Var hittade vi receptet till den godbiten, undrar ni? I Från blogg till bord, såklart!  (Saknar du boken och ändå blir sjukt sugen på denna kladdiga, mäktiga och smakrika kan du även titta på avsnittet där paret Sanjay bakar tillsammans med paret Luthin från Cortado Coffee Shop… )

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Måna Skärrholk » Björnen som inte var björn:  ”Äntligen har jag hittat den! Jag kommer ihåg historen så väldigt bra och jag äls..”

  • Kix » Vargen och Rödluvan:  ”Tummen upp!”

  • Mikael » Negligerad skattebetalare:  ”Det framgår ju tydligt att det är Skattebetalarnas förening som avses vidare fic..”

  • Jo Gylling » Underbara illustrationer:  ”Jag minns vingmöss och kattelände från när jag var liten. Jag älskade den. Har f..”

  • Ulla-Britt » En dröm om mormor:  ”Åh, en sån fin dröm, jag blev nästan avundsjuk men samtidigt glad att drömde så...”

Arkiv

Länkar

Etikettmoln