Tillsammans med fotograf Henrik Svensson och de underbara tjejerna i magdansgruppen La Shakers har vi gjort dessa fototolkningar av några av mina dikter. Henrik har tagit flertalet coola och vackra bilder av La Shakers. Det var en kreativ och hysteriskt rolig kväll när poesibildserierna kom till. Som en helt perfekt avslutning på just denna dikt fick vi oväntad hjälp av några väldigt trevliga Årnarps-bor, som lät oss låna deras extremt snygga bil till en av bilderna! 

Läs hela inlägget »

Emma Karlsson från magdansgruppen La Shakers stod modell till denna fototolkning av dikten Schackbrädet, som även står med i Hallands Nyheters artikel om Kättaren och Faunen.

Bild: Henrik Svensson.

Läs hela inlägget »

Fototolkning av dikten Hon gick ut och ställde sig mitt i öknen, med hjälp av magdansgruppen La Shakers.

Bild: Henrik Svensson

Läs hela inlägget »

En härlig kväll i juli gjorde jag och fotograf Henrik Svensson ett gäng fotolkningar av några av mina dikter, med hjälp av de fantastiska tjejerna Sandra och Emma från magdansgruppen La Shakers. Dikten Hon tittade sedesamt ned var först ut.

Läs hela inlägget »

I juni 2011 gav jag och Björn Rosendal ut vår gemensamma diktsamling Kättaren och faunen.  Martin Pettersson kom sen på den briljanta idén att han och jag skulle göra en fotografisk tolkning av en av mina dikter.

Tillsammans med Klas Ekegren fick vi det här grymma resultatet! Oumbärlig hjälp på plats var sidekicksen Anna Lovdal, Karolina Stamberg och Daniel Sanjay Hansson.

Nio av bilderna har varit utställda på Hallands Kulturhistoriska Museum.

Läs hela inlägget »